Efficiënte en duurzame oplossingen voor uw logistieke proces

99% beschikbaarheid en lagere kosten

99% beschikbaarheid en lagere kosten

Pool Service - over ons

Pool Service is een onafhankelijk bedrijf voor logistieke diensten in Deventer. We zijn een duurzame en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in pool management. De CBL fusten pool is momenteel de grootste pool die wij beheren. Deze pool bestaat uit 23 miljoen kratten met een gemiddelde omloop van 18x per jaar.

Duurzaamheid

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan milieu, duurzaamheid en continuïteit. Door een pool zo efficiënt en optimaal mogelijk in te richten wordt geen verpakkingsmateriaal vernietigd en worden materialen ook hergebruikt. Vervoert u producten in dozen? Deze zijn te vervangen door een meer duurzame logistieke drager. We gaan graag met u in gesprek.

Slim datagebruik

Door het slim combineren van data uit de pool kunnen wij het transport optimaal inrichten en worden minder kilometers gemaakt. Technologische ontwikkelingen op het gebied van dataverkeer zullen er de komende jaren voor zorgen dat er nog meer te winnen valt met poolmanagement. Door optimaal gebruik te maken van informatie en daarop te anticiperen brengen we het logistieke proces op een steeds hoger niveau. 

Neem contact op!

Door het management over uw logistieke proces uit te besteden aan Pool Service kunt u zich richten op de kernprocessen van uw organisatie met de zekerheid van een betrouwbare en onafhankelijke logistieke partner.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!