Efficiƫnte en duurzame oplossingen voor uw logistieke proces

Samen bouwen we een voorsprong op

Samen bouwen we een voorsprong op

Onze aanpak

Pool Service brengt uw huidige logistieke proces in kaart en komt vervolgens met een helder voorstel met mogelijke besparingen. Na overeenstemming leggen we de afspraken vast in een service level agreement (SLA). Hierin staat onder andere welke gegevens wij periodiek rapporteren, het type logistieke drager (RTI) en de benodigde hoeveelheid.
We gebruiken Avalanche als bestel- en registratiesysteem voor pooldeelnemers.

Continu verbeteren

Poolmanagement draait volgens ons om het continu verbeteren en optimaliseren van de prestaties van de pool. Wij blijven altijd zoeken naar nieuwe kansen en verbindingen om zo samen voorop te blijven lopen en records te blijven vestigen. 

Referentie

Pool Service; een klantgerichte dienstverlener met kennis van zaken!
"23 miljoen fusten beheren tegen lage operationele kosten en een garantie van 99% beschikbaarheid is een logistieke uitdaging, die we met z'n allen waar kunnen maken", zo vertelt Adriaan Wiersma, interim-manager bij Stichting VersFust. Het geheim? Dat zit 'm in een goede samenwerking tussen alle spelers in de keten en een onafhankelijke poolbeheerder die de spil vormt tussen retailer en producent, klantgericht te werk gaat en kennis van zaken heeft.

"Wij hebben daarom het beheer over de VersFustpool bij Pool Service ondergebracht. De beschikbaarheid van het fust staat met stip op nummer 1. Piekmomenten zoals met kerst zijn geen probleem meer. Dat komt doordat Pool Service goed communiceert wie wat wanneer moet doen en de samenwerking zoekt met logistieke dienstverleners. De komende tijd richten we onze pijlen op het optimaliseren van de Servicegraad. Samenwerking is een belangrijk sleutelwoord in efficiƫnt poolbeheer". Adriaan Wiersma: "Niet alleen binnen de VersFustpool. Ook tussen pools. Ik zie er zeker toegevoegde waarde in als andere pools onder het beheer van Pool Service komen. Zo kunnen inzichten uit verschillende pools worden gecombineerd."