Efficiƫnte en duurzame oplossingen voor uw logistieke proces

.

.

CBL VersFustpool

In de levensmiddelenbranche is een goed georganiseerde en efficiƫnte logistiek onmisbaar. Dagelijks moeten supermarktorganisaties en foodservices bevoorraad worden van grote hoeveelheden verse producten. Stichting VersFust en Pool Service zorgen er samen voor dat producten zo snel mogelijk en in optimale conditie de consument bereiken.

KPI definities

In de samenwerking tussen Pool Service en Stichting VersFust zijn 5 KPI's (Key Performance Indicators) benoemd: 

1. Leverbetrouwbaarheid
2. Servicegraad
3. Rotatiesnelheid
4. Doorlooptijd retailer
5. Voorraad retailer

Deze worden permanent gemeten en geanalyseerd op afwijkingen. Zo blijven Stichting VersFust en Pool Service samen werken aan het verder verbeteren en optimaliseren van de CBL VersFust pool.

Partners

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) richtte samen met de Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie (FNLI) de Stichting VersFust op. Het bestuur van de Stichting VersFust bestaat uit afgevaardigden van Nederlandse retailers en Nederlandse foodproducenten. 

Voor de VersFustpool werken wij samen met Informore. Deze ICT-serviceprovider biedt een neutraal platform waarop retailers en producenten centraal leveringen kunnen registreren. Door de onafhankelijke positie van Informore blijft de gebruiker eigenaar van haar informatie.

 Versfust  Informore  CBL logo 2018  FNLI